Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Accident între un autoturism Mercedes și un microbuz Mercedes Sprinter, la Obrejița


Accident rutier în localitatea Tâmboiești, 2 autovehicule implicate, 4 victime, 3 persoane încarcerate. Intervin Detașamentul de Pompieri Focșani cu ambulanța SMURD și Detașamentul de Pompieri Râmnicu Sarat cu modulul SMURD și 1 ASAS, precum și 2 ambulanțe SAJ.
UPDATE! 
Au ajuns forțele la fața locului. Nu a mai fost nevoie de descarcerare. Cele 3 victime vor fi preluate de 2 ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD.
Două persoane au fost preluate de SAJ VN, una de SMURD Rm Sărat, una de SMURD Focșani.
plt adj Florin Olaru, purtător de cuvânt ISU Vrancea
N.R. – Potrivit biroului de presă al IPJ Vrancea, accidentul a avut loc după ce un autovehicul a pătruns pe contrasens. La acest moment, un sens de circulație este blocat.
UPDATE 2!
Un autoturism Mercedes, cu volanul pe dreapta, cu numere de București, care circula spre Focșani a intrat în coliziune cu o autoutilitară Mercedes Sprinter, cu numere de Ucraina. Au rezultat 2 victime din autoturism și 2 ( sofer și pasager) din microbuz. În microbuz nu se aflau alți pasageri.
Sensul Focșani- Buzău e blocat, se circulă alternativ pe sensul Buzău – Focșani.
UPDATE 3!
„Din primele cercetări a reieșit faptul că la data de 15 noiembrie anul curent, pe DN2/E85, pe raza localității Obrejița, s-a produs un accident rutier, în urma căruia 4 persoane au suferit vătămări corporale. În urma verificărilor efectuate am stabilit faptul ca o autoutilitara marca Mercedes Sprinter, înmatriculată în Ucraina, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism marca Mercedes care se deplasa pe sensul de mers Râmnicu Sărat – Focșani. Cele patru victime au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Cercetările continua pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și luarea măsurilor ce se impun”, ne-a declarat subcomisar Claudiu Marinică Târu, Serviciul Rutier Vrancea.
Victimele sunt trei bărbați și o femeie, doi bărbați din Ucraina (cei din autoutilitară), un bărbat (conducător auto mașină Mercedes) și o femeie (pasager) din Republica Moldova. „Răniții sunt policontuzionați, conștienți, fracturi la nivelul membrelor inferioare, traumatism toraco-abdominal, leziune frontală, stabili”, a precizat dr Vitalie Bețișor, managerul SAJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?