Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Handbal, Liga Națională – Duminică seara, focșănenii vor lua toate punctele!


Ideea exprimată în titlu este înainte de toate o dorință de susținător al echipei Focșaniului, dar și o posibilitate indicată de câteva împrejurări. Cea mai importantă ar fi că ieșenii nu au adunat nici un punct în nouă etape, în timp ce handbaliștii pregătiți de profesorii Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au câștigat în Sala Polivalentă meciuri cu forțe reale ale handbalului românesc – Călărașiul și Constanța! Ar mai fi de luat în calcul în evaluarea anticipată a raportului de forțe dintre CSM Focșani 2007 și Politehnica Iași dorința de victorie a gazdelor după frustrantele înfrângeri din jocurile cu CSM București și Politehnica Timișoara. Ca și înțelegerea focșănenilor că nu-și mai pot permite să piardă puncte cu echipele din partea de jos a clasamentului, posibile concurente în play-out!
Așa cum a relevat jocul cu Făgărașiul, însă nici o echipă nu vine la Focșani ca dinainte învinsă. Și dacă punctele forte ale gazdelor – valoarea individuală și de grup superioare și determinarea nu vor fi la nivelul de vârf, ieșenii ar putea pune probleme! Alcătuiesc o grupare care înscrie mult – au al treilea atac din Ligă, după Dinamo București și Potaissa Turda, dar și cea mai penetrabilă apărare, pasivul lor fiind de peste 50 de goluri. În replică, Focșaniul are a patra apărare, dar și cel mai slab atac. Gazdele au ocazia să-și îmbunătățească binișor raportul dintre goluri marcate și primite și să ia, astfel toate punctele și, odată cu ele, să ajungă lângă grupul de formații de la limita play-off-ului. Antrenorii gazdelor au la dispoziție întregul lot și au la îndemână soluțiile prin care echipa să dea cel mai bun randament.   
Partida va fi arbitrată de perechea Georgian Băducu/Răzvan Voicu din Buzău iar  observator va fi Viorel Ciucan, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?