Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

19 absolvenți de gimnaziu, repartizați la liceu de comisia specială


19 elevi de clasa a opta din județul Vrancea au fost repartizați la liceu de comisia specială din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ)Vrancea. Conform datelor furnizate de reprezentanții ISJ Vrancea, elevii în cauză fie au frate sau soră geamănă la alt liceu, fie au completat eronat fișa de opțiuni cu înscrierea ori nu au fost repartizați în prima etapă sau au probleme familiale și altele.
Prima elevă repartizată a fost Denisa Ionelia Stroescu de la Școala Gugești, care a fost admisă la Liceul Pedagogic, dar care a solicitat Colegiul Economic, deoarece acolo învață sora sa geamănă. Andrei Mihăiță Miron, de la Școala Ștefan cel Mare Focșani, a fost admis la Colegiul „Edmond Nicolau” Focșani la mecanică și a solicitat să fie admis la aceeași unitate de învățământ la specializarea matematică – informatică, deoarece a scris eronat codurile de admitere. Mihaela Alexandra Munteanu, de la Școala Duiliu Zamfirescu Focșani, admisă la Colegiul Economic, a solicitat Colegiul Unirea deoarece acolo a fost admisă sora sa geamănă. Adrian Rotaru de la Școala Spulber, admis la Liceul G.G. Longinescu Focșani, a solicitat Liceul Vidra pentru apropiere de domiciliu.
Georgiana Chetreanu de la Școala 3 Focșani, care a fost admisă la Colegiul Valeriu D. Cotea, a solicitat să meargă la Liceul Pedagogic, având notă mare la limba română. Paula Alexandra Pandelea de la Liceul Mărășești a completat eronat opțiunile. Ea a fost admisă la aceeași unitate de învățământ la specializarea servicii, dar a dorit specializarea științe ale naturii. Cătălin Èšuțoi de la Școala Păulești a fost admis la Colegiul Valeriu D. Cotea Focșani și a solicitat Colegiul Ion Mincu, ca urmare a completării eronate a opțiunilor de admitere. Roxana Cristina Neacșu de la Școala 7 Focșani a fost admisă la Colegiul Edmond Nicolau Focșani și a cerut să meargă la Colegiul Valeriu D. Cotea Focșani, datorită faptului că a completat eronat codurile de opțiuni.
Silviu Viorel Chirică de la Școala Nicolae Iorga Focșani a fost admis la Liceul G.G. Longinescu Focșani și a cerut să meargă la Colegiul Edmond Nicolau Focșani, ca urmare a unor probleme familiare și apropiere de domiciliu. Iuliana Melania Gherguț de la Școala Ploscuțeni, care a fost admisă la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi Focșani, a cerut să fie înscrisă la Colegiul Gheorghe Balș din Adjud pentru apropiere de domiciliu. Alexandra Gabriela Isac de la Liceul Mărășești, admisă la aceeași unitate de învățământ la specializarea economic, a solicitat transferul la științele naturii. Ștefan Octavian Cotea de la Școala Vidra a fost repartizat la Liceul Vidra la turism și alimentație și a solicitat la matematică informatică.
Octavian Ionel Dediu de la Școala Măicănești a fost admis la Colegiul Edmond Nicolau la electromecanică și a solicitat la electromecanic din cauza situației financiare. Andreea Natalia Palade de la Școala Ștefan cel Mare Focșani a fost admisă la Colegiul Tehnic Ion Mincu și a cerut să meargă la Colegiul Economic datorită completării eronate a opțiunilor. Marius Alin Spiridon de la Liceul Teoretic Odobești a fost admis la Colegiul Edmond Nicolau Focșani, dar a cerut să meargă la liceul unde a făcut clasele gimnaziale din motive familiale și apropiere de domiciliu. Tatiana Gianina Tudorache de la Școala Șindrilari a fost repartizată la Colegiul Edmond Nicolau și a cerut să fie înscrisă la Liceul Teoretic Odobești din cauza unor probleme de familie și apropiere de domiciliu.
Cosmina Panaite de la Școala Ciușlea nu a fost repartizată datorită faptului că a avut doar 10 opțiuni pe fișă, urmând a se înscrie la Colegiul Valeriu D. Cotea, la fel ca și Georgiana Alisa Pleșcan de la Ciușlea, care a fost admisă la Colegiul Tehnic Ion Mincu. De asemenea, Florin Dumitru Bălănică de la Școala Bordești, care a optat pentru Colegiul Tehnic Auto, a fost repartizat la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau Focșani deoarece a fost respins la profesionala de la Colegiul Tehnic Auto.
Toate solicitările au fost aprobate.                

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?