Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Copiii au savurat înghețată alături de Omul păianjen și prințesa Elsa. Părinți, poftiți la înghețată cu bere sau cu cremă de whisky


Copiii au savurat ieri, alături de Omul păianjen și prințesa Elsa, delicioasa înghețată artizanală de la Căsuța cu înghețată, din pasajul de la magazinul Milcov spre Hala Moldovei. Cele două personaje le-au oferit baloane, insigne, au dansat împreună cu cei mici și s-au bucurat de o zi de vară de care cu siguranță își vor aminti cu toți. Și adevărul este că, atunci când te întorci de la piață cu sacoșele pline și toropit de căldură, ori când pur și simplu ieși la plimbare în oraș, nimic nu te poate răcori mai bine decât acest minunat desert care este înghețata, cu atât mai mult atunci când știi că e atât de bună tocmai datorită ingredientelor naturale.
    Și cum Zilele Municipiului Focșani sunt în plină desfășurare, e timpul potrivit ca și părinții să se bucure de câteva specialități, precum înghețata cu bere și cea cu cremă de whisky, pe care le vor găsi la Gelateria Cortina din Piața Unirii. Vor fi, desigur, și alte surprize pentru toți iubitorii înghețatei. Și dacă iubești înghețata și știi că n-ar fi vară și nici vacanță fără ea, atunci clar ești client fidel al Căsuței cu înghețată și al Gelateriei Cortina. Ambele aparțin familiei Răileanu, care, cu pricepere și atenție, creează în laboratorul propriu din Focșani, sortimente pe care copiii și adulții abia așteaptă să le savureze, cu gândul la mare, la briză, la distracție sau la un moment irepetabil, prețios, pe care îl rememorezi în timp ce înghețata se topește încet și își desface aromele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?