Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cetăţean din Republica Moldova, condamnat pentru furt calificat


   Gheorghe Åžochircă, originar din Republica Moldova, a primit o condamnare de 2 ani de închisoare cu suspendare pentru furt calificat. Potrivit procurorilor, în primăvara acestui an, bărbatul, ajutat de pănceanul Ionuț Holban, judecat în aceeași cauză, a pătruns în repetate rânduri în domiciliul Vetei C., de unde a furat bunuri în valoare totală de 8.000 de lei.
    Cercetările au evidențiat că hoții au pătruns prin efracție și numai pe timp de noapte. Oamenii legii au mai arătat că faptele au fost comise în condițiile absenței din domiciliu a femeii, plecată la muncă în Italia.
   În același dosar, Gheorghe Åžochircă a mai răspuns în fața legii și pentru faptul că, tot în primăvara lui 2012, în timp ce locuia fără forme  legale în apartamentul surorii sale, s-a conectat fără drept la rețeaua telefonică a operatorului de gaze din Panciu, al cărui sediu este amplasat la parterul blocului, efectuând convorbiri în străinătate, preponderent în Republica Cehia, în valoare de 450 de lei.
   Inițial, atât moldoveanul, cât și Holban, condamnat tot la doi ani de închisoare cu suspendare, au negat infracțiunile, însă, pe parcursul procesului le-au recunoscut. Ei au precizat că bunurile furate au fost vândute unor pănceni care, pe parcursul anchetei, le-au predat la Poliție cu scopul de a fi restituite păgubitei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?