Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Tentativă de OMOR la Tâmboiești; un tânăr și-a tăiat un consătean CU DRUJBA


Un bărbat din comuna Tâmboiești a ajuns azi noapte la spital, după ce a fost tăiat cu drujba la gât și la mâna stângă de către un consătean. Potrivit buletinului de presă al spitalului, victima a fost internată la ORL-Terapie Intensivă.
     Polițiștii l-au reținut pe bărbatul, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.  Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.
    „La data de 4 iulie a.c, ora 19.45, polițiștii din comuna Tîmboești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 49 ani, din localitate, ar fi fost tăiat cu o drujbă în zona gâtului de către o altă persoană cunoscută.
    În urma  verificărilor efectuate, polițiștii au  stabilit faptul că victima, în timp ce se afla pe un drum comunal, s-a întâlnit cu un bărbat, de 21 ani, din aceeași localitate, iar în urma unor discuții în contradictoriu, cel din urmă l-ar fi tăiat în zona gâtului și a antebrațului stâng, cu o drujbă.
     La data de 5 iulie a.c, ora 01.30, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a luat măsura reținerii pentru 24 ore a bărbatului de 21 ani, bănuit pentru săvârșirea tentativei de omor, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție județean Vrancea.
    În cursul zilei de astăzi, acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă” se precizează într-un comunicat transmis de reprezentanții IPJ.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?