Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

ULTIMA ORĂ! VIDEO şi GALERIE FOTO: Fotbalistul focșănean George Gudană, care s-a sinucis vineri noapte, a fost înmormântat astăzi cu mingea de fotbal


 Tânărul George Gudană, fotbalistul de 27 de ani, care s-a sinucis vineri noaptea în apartamentul  părinților săi de pe strada Fulger din Focșani, a fost înmormântat astăzi la prânz. George își va dormi somnul de veci în Cimitirul Nordic. Au fost alături de el, înainte de a fi lăsat în groapă, părinții și fratele, fosta iubită și foarte mulți tineri care l-au cunoscut și i-au fost apropiați. În pași grăbiți, câțiva prieteni au purtat sicriul lui George la groapă. La picioarele sale, în sicriu, era așezată o minge de fotbal. Într-o liniște deplină, străpunsă din când în când de plânsetul mamei sale, care-l striga, implorându-l să meargă acasă, George a părăsit pentru totdeauna această lume. Înmărmuriți de durere și bulversați de decizia prietenului lor de a-și pune capăt zilelor, tinerii prezenți la înmormântare priveau în gol ca și cum încă mai așteptau să vină cineva și să le spună că este o glumă și prietenul lor trăiește.
 George împlinise în luna martie 27 de ani și era un băiat cuminte și respectuos. Vecinii și apropiații spun despre el că în ultimul timp părea abătut și pe chipul lui se putea citi o suferință, dar că nici o clipă nu și-ar fi putut închipui că George ar recurge la asemenea gest. Altruist și găsind mereu câte o vorbă bună pentru fiecare, George a strâns în sufletul său o durere pe care n-a spus-o nimănui, iar când a simțit că nu mai poate, a ales să-și încheie socotelile cu viața. Poate că  din cauza faptului că de două săptămâni se despărțise de o tânără pe care încă o mai iubea, poate pentru că lucrurile nu mergeau în viața lui așa cum și-ar fi dorit, poate pentru că se simțea singur… Numai el poate ști de ce a ales să plece de lângă familie și apropiați în felul ăsta. Durerea lăsată în urma sa este însă imensă și nu va putea fi vreodată estompată. Părinții și fratele lui îl vor plânge mereu, iar prietenii nu-l vor uita niciodată. 
 Prietenii lui au postat în ultimile zile mai multe poze cu el, însoțite de mesaje, pe rețelele de socializare. Nimeni nu pare să înțeleagă de ce George a ales să facă asta. 
 „George, uite poza care o aveai tu, eram în generala clasa I-a… Ai vazut cum trece timpul? Ai vazut cât de mult ne-am schimbat? De ce nu ai lăsat timpul să te mai schimbe, să te facă din băiat bărbat sa te bucuri de o familie și mai ales de copii… Păcat… îmi pare nespus de rău… de când am aflat ce s-a intamplat mă gândesc doar la tine..Sper ca gestul tău să fie o lecîie pentru mulți dintre noi…Dumnezeu să te așeze în dreapta lui și să te aibă în pază, George! Sincere Condoleante” a scris o prietenă lângă o poză în care George e copil și recită o poezie.
„Ramas bun , Gudy ! Dumnezeu sa te ierte , suflet frumos !” i-a scris o altă prietenă.
 Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească-n pace!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?