Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Filmările la „Little Dragon”, despre tinerețea lui Bruce Lee, încep în vară



O echipă de investitori chinezi și regizorul indian Shekhar Kapur au dat undă verde unui nou proiect cinematografic, „Little Dragon”, un film despre tinerețea legendarului maestru de arte marțiale Bruce Lee petrecută în anii ’50 la Hong Kong, iar filmările încep în cursul acestei veri, conform unui material publicat de The Hollywood Reporter. Regizorul Shekhar Kapur, care a realizat biografiile „Elizabeth” (1998 — Oscar pentru machiaj) și „Elizabeth: The Golden Age” (2007 — Oscar pentru costume), va regiza și se va implica și la scrierea scenariului pentru „Little Dragon”. Veterana directoare de distribuție de la Hollywood Mary Vernieu a început deja să caute actorul protagonist.
Fiica lui Bruce Lee, Shannon Lee, care conduce Bruce Lee Entertainment, o divizie a Bruce Lee Family Company, companie ce protejează moștenirea lui Bruce Lee, va participa de asemenea la scrierea scenariului și va produce acest film. „Filmul va propune o interpretare contemporană asupra personalității lui Bruce Lee, care, pe lângă faptul că este considerat cel mai talentat și faimos artist de lupte marțiale din toate timpurile, este în prezent acceptat și ca un filosof relevant. Este important ca spectatorii din prezent să se poată regăsi în diferitele etape ale vieții lui Bruce Lee care a reușit să-și acceseze înțelepciunea interioară și să-și urmeze destinul înainte de a fi prea târziu”, a declarat regizorul indian.

Filmul îl va urmări pe tânărul Bruce Lee care se confruntă cu „dezamăgirea familiei, cu prima dragoste, cu adevărata prietenie, trădare, rasism, greutățile vieții și este atins de acel foc interior care-l face să-și conștientizeze destinul”, conform producătorilor. Filmul „Little Dragon” va fi o coproducție SUA — China, mai multe companii chineze arătându-se interesate să cofinanțeze pelicula, printre care Dadi Media Group, Beijing Golden World Pictures, Shanghai Longzhilin Cultural Investment Partnership și Kirin Media. „Întotdeauna am crezut că filmul despre viața tatălui meu, în tinerețea sa la Hong Kong, este o poveste care merită spusă pentru a-l înțelege mai bine pe Bruce Lee ca om dar și ca războinic”, a declarat și Shannon Lee.
Aflată în faza de preproducție, pelicula va fi filmată în cursul verii în China și Malaezia. Yu-San Yu, Allen Tan, Leo Zheng, Jeff Chao și Shekhar Kapur vor fi producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?