Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Handbal junioare 3 – Debut cu înfrângere, dar joc bun!


Junioarele 3 ale LPS Focșani au debutat în primul turneu semifinal, ieri, în seria de la Craiova. Adversare le-au fost băimărencele de la CS Phoenix, care au intrat în turneu din postura de câștigătoare detașate ale seriei L a Campionatului Național. Altfel spus, candidate îndreptățite la unul dintre cele două locuri ce duc spre al doilea turneu semifinal.
Elevele profesoarei Doina Ene au avut o prestație bună, mai cu seamă în repriza a doua, pe care au și câștigat-o la două goluri, dar rezultatul final a fost favorabil Phoenix – ului: 32-20. Antrenoarea LPS Focșani mi-a spus după meci că dacă fetele sale ar fi avut mai multă experiență pentru a gestiona mai cu folos perioadele cu om în plus și nu ar fi comis erori individuale de transmitere a mingii, foarte probail că ar fi câștigat! Și că așteaptă ca echipa pe care o pregătește să câștige cel puțin trei jocuri! 
Într-un alt meci al seriei, LPS Suceava, care a terminat sezonul regulat pe locul al treilea în seria A, a fost depășită tot cu două goluri, scor 30-28, de formația gazdă, HCM Craiova, care vine de pe locul al doilea în seria F. 
Astăzi, de la ora 13.00, LPS Focșani va întâlni pe CSS Tîrgoviște, formație care vine de pe locul 3 din seria H a Campionatului Național.
Fetele Focșaniului vor mai avea apoi de jucat cu HCM Craiova vineri, de la ora 13.00, cu LPS Suceava, sâmbătă, de la ora 9.00 și cu CSS Mediaș duminică, de la ora 9.00. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?