Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Electrica își cere scuze, dar mii de vrânceni din zeci de localități nu au în continuare curent electric


În cel mai recent comunicat postat pe site-ul Electrica, furnizorul de electricitate își cere scuze pentru „disconfortul creat” prin întreruperea alimentării cu energie electrică. Oamenii care sună însă la redacția Monitorul de Vrancea și care ne trimit mesaje spun că sunt deja chiar și două zile de când nu au curent electric, li se dezgheață congelatoarele, stau în frig, iar asemenea situații îi determină să renunțe la acest furnizor de electricitate și să aleagă dintre cei nou apăruți pe piață.
„În județul VRANCEA astăzi, ora 15:00, erau nealimentate cu energie electrică 41 localități:
Gugesti, Maicanesti, Brosteni, Mera, Reghiu, Andreiasu, Bolotesti, Jaristea, Vârtescoiu,
Vulturu, Suraia, Paunesti, Ruginesti, Pufesti, Milcovul, Dumbraveni, Faurei, Vanatori, Sl. Ciorasti, Gologanu, Milcov, Carligele, Cotesti, Popesti, Dumbraveni, Gura Calitei,
Maicanesti, Nanesti, Campuri, Vizantea, Chiojdeni, Jitia, Vintileasca, Soveja, Paltin, Poiana Cristei, Obrejița, Panciu, Biliești, Tâmboiești, Sihlea. 
Sucursala Focșani are în acest moment 32 de echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.
Intervențiile echipelor SDEE MUNTENIA NORD vor continua până la alimentarea integrală a zonelor afectate. Activitatea echipelor de intervenție este îngreunată de vântul puternic și precipitații abundente.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.
Cu mulțumiri pentru înțelegere,
Biroul de Presă SDEE MUNTENIA NORD, 21.04.2017 – ora 15.00″.
Interesant este că într-o raportare a ISU Vrancea de la ora 16, erau 51 de localități nealimentate cu energie electrică, din 21 de comune și orașe.
UPDATE ora 17! Conform unui comunicat al Electrica „în județul VRANCEA astăzi, ora 17:00, erau nealimentate cu energie electrică 16 localități: Maicanesti, Vulturu, Suraia, Sl. Ciorasti, Gologanu, Milcovul, Carligele, Cotesti, Nanesti, Jitia, Vintileasca, Poiana Cristei, Obrejița, Tâmboiești, Sihlea, Garoafa. Sucursala Focșani are în acest moment 32 de echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute”.
UPDATE ora 19! Vineri la ora 19.00, potrivit Electrica, în Vrancea mai erau nealimentate cu energie electrică doar 4 localități: Măicănești, Vulturu, Tănăsoaia, Răstoaca. „Sucursala Focșani are în acest moment 23 de echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute. Intervențiile echipelor SDEE MUNTENIA NORD vor continua până la alimentarea integrală a zonelor afectate. Activitatea echipelor de intervenție este îngreunată de vântul puternic și precipitații abundente. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toți utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare. Cu mulțumiri pentru înțelegere, Biroul de Presă SDEE MUNTENIA NORD, 21.04.2017 – ora 19.00”.

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?