Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Trei candidați pentru șefia Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Economice. Este scos la concurs și postul de șef de la Investigații Criminale


Trei ofițeri de poliție s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Economice din cadrul IPJ Vrancea. Este vorba de comisarii șefi Remus Nica, în prezent împuternicit la comanda serviciului, Lucian Cazacu și Tiberiu Bărăgan.
Termenul limită de depunere a candidaturilor a expirat ieri, concursul urmând a avea loc în data de 16 martie. Potrivit anunțului postat pe pagina web a IPJ Vrancea, concursul va consta „în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale (…) care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare și a obținut minimum nota 7,00”.
    De asemenea, IPJ Vrancea a scos la concurs și postul de șef al Serviciului de Investigații Criminale. „Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea la data de 23.03.2017, începând cu ora 11,00 și va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale (…) și care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare și a obținut minimum nota 7,00. În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă este declarat «admis» la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat «admis» candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs”, se precizează pe site-ul IPJ Vrancea. Înscrierile se fac la Serviciul resurse umane din cadrul IPJ Vrancea până pe 20 februarie, ora 12.00. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?