Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Doi frați beți au făcut scandal într-un restaurant din Sud! Ei au ajuns la UPU, unul dintre ei fiind legat de pat cu cătușele


 Doi frați au ajuns duminică dimineață, în jurul orei 7.00, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU), ei fiind răniți în urma unui scandal pe care l-au iscat în incinta unui restaurant din Sud. Potrivit surselor noastre, cei doi se aflau în stare avansată de ebrietate. 
 Sursele noastre ne-au povestit că cei doi au fost implicați într-un scandal în incinta restaurantului, agenții de pază intervenind pentru restabilirea ordinii. Agenții au încercat să-i imobilizeze pe cei doi frați, dar aceștia au opus rezistență, motiv pentru care au fost chemați polițiștii. Odată ajunși în restaurantul cu pricina, oamenii legii i-au încătușat pe cei doi frați scandalagii și i-au adus la UPU, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale, deoarece suferiseră răni ușoare în timpul altercației.
 Conform unor surse din cadrul spitalului, inițial cei doi au refuzat toate investigațiile medicale, după care au acceptat să li se acorde îngrijiri. Surse noastre ne-au precizat că unul dintre frați a fost ținut legat cu cătușele de pat, la UPU, pentru că nu dorea să coopereze și era recalcitrant. La UPU au sosit în scurt timp și rude ale celor doi frați, care au cerut să fie internați, deși cei doi nu prezentau decât contuzii ușoare. În urma radiografiilor și a investigațiilor medicale s-a constatat că nu aveau nevoie de internare. În cele din urmă, cei doi au fost lăsați să plece acasă. Conform polițiștilor, cei doi au fost sancționați contravențional.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?