Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Victimă în stare critică


Cel de-al doilea bărbat implicat în accidentul produs pe 3 noiembrie între Garoafa și Focșani este internat în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din capitală. Potrivit medicilor bucureșteni, Mirel Dolțu, de 36 de ani, este internat la Secția de Reanimare. A circulat și zvonul că acesta ar fi decedat, informația fiind infirmată ieri după-amiază de medicii de la Floreasca, care au spus că bărbatului i-a fost amputat un picior. El a fost transferat vineri de la Spitalul Județean de Urgență Focșani la Spitalul Floreasca, deoarece stare lui se agravase.
Mirel Dolțu era solistul unei formații din Mărășești.
Reamintim că pe 3 noiembrie, un bărbat a murit, iar altul a  fost rănit grav în urma unui accident produs pe DN 2 E85. O depășire riscantă, ceața densă și lipsa de experiență a șoferului care nu avea permis de conducere, au fost principalele cauze care au dus la producerea tragediei.
Petrea Sârghie, de 46 de ani, din Mărășești, s-a urcat la volanul unui autoturism marca Dacia Papuc, l-a luat cu el și pe Mirel Dolțu, de 36 de ani, tot din Mărășești, și au plecat spre Focșani. Călătoria celor doi s-a sfârșit la Garoafa. Åžoferul Daciei Papuc s-a angajat într-o depășire, iar de aici și până la tragedie nu a mai fost decât un pas.
Mașina s-a izbit de o altă autoutilitară și apoi de o betonieră, apoi s-a transformat într-un morman de fiare. Petrea Sârghie a  murit pe loc, iar Mirel Dolțu a ajuns la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?