Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Handbal, Liga Națională – Încă un meci foarte greu!


Handbaliștii focșăneni au avut o serie de jocuri foarte dificile în finalul turului de campionat! Au fost patru etape cu adversari greu de bătut și în care doar evoluții excepționale le-ar fi putut aduce puncte! Urmează a cincea partidă din aceeași categorie, cu HC Odorhei, formația clasată după foarte puternicele Dobrogea Sud și Dinamo București! Oaspeții sunt așezați pe loc de play-off și indiferent de rezultatul meciului din această după amiază vor încheia tot acolo prima parte a campionatului. Asta nu înseamnă că nu vor juca la victorie!
Focșănenii vin în fața entuziaștilor susținători care le sunt alături pe teren propriu după finalul de joc foarte bun din meciul cu Dinamo București în care au artătat ca o echipă ce poate juca handbal demn de Liga Națională. Dacă vor evolua cu aceeași dezinvoltură ca în Sala Dinamo vor aduce bucuria în Sala Polivalentă, chiar dacă punctele unei eventuale victorii le vor fi de folos doar pentru palmares! Dar le pot oferi și un tonus moral important în perspectiva întâlnirii cu Steaua București din 4 decembrie, prima etapă a returului, în condițiile în care steliștii dau semne că nu sunt departe de play-out!
Partida cu HC Odorhei a fost programată inițial pentru ieri, 23 noiembrie, de la ora 18.00, dar a fost reprogramată la cererea TVR HD care o va transmite în direct!
Jocul de astăzi va fi condus de cuplul Theodor Șerbu și Andrei Sasilescu iar observator va fi Vlad Ionescu, toți din București.          

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?