Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO : Dubă făcută armonică între două tiruri, la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat


Un grav accident de circulație s-a produs aseară la ieșirea din județul Vrancea, spre Râmnicu Sărat în dreptul restaurantului K&V. Circulația pe E 85 a fost întreruptă după ce o dubă a fost făcută armonică între două tiruri. Potrivit martorilor, unul dintre tiruri are numere de Ucraina, iar celălalt de România, respectiv Dâmbovița. Mașina condusă de vrâncean este înmatriculată în județul Vaslui. 
Șoferul dubei a fost scos din mașina contorsionată de pompieri, fiind transportat la un spital din județul Buzău. S-au format coloane de mașini pe ambele sensuri de mers, care au așteptat minute în șir reluarea circulației. Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doinița Mihalache, a declarat că duba a depășit unul dintre tiruri, dar a pătruns pe contrasens, fiind lovită de cel care circula din sens opus. „Din primele informații, pe DN 2, la limita cu județul Vrancea, o autoutilitară a depășit un TIR, a intrat pe contrasens și a fost lovită de un alt TIR care circula din sens opus”, a declarat, pentru AGERPRES, comisarul Doinița Mihalache.
Potrivit martorilor, la locul accidentului au ajuns la mulți cetățeni din Slobozia Bradului, care au încurcat ancheta polițiștilor. Prin urmare, jandarmii au intervenit pentru ca polițiștii să poată face măsurători în liniște.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?