Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Caramalău rămâne în arest


Lucian Caramalău, bărbatul din Adjud acuzat că și-a ucis în bătaie concubina, va rămâne în continuare în arest. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au solicitat instanței de judecată, ieri, prelungirea măsurii preventive.
Potrivit anchetatorilor, Dorina Bârlădeanu, de 34 de ani, trăia în concubinaj cu acuzatul. În seara zilei de 23 aprilie, femeia și concubinul ei au consumat mai multe pahare cu alcool, după care   s-au luat la ceartă din mai multe motive. Bărbatul i-ar fi dat concubinei câteva palme și pumni, după care s-au pus în pat, să doarmă. S-au mai certat o vreme, apoi s-au mai lovit, după care au adormit. A doua zi, cearta ar fi continuat, iar bărbatul i-a mai aplicat câteva lovituri femeii. Procurorul de caz spune că femeia avea urme în jurul gâtului, dar și că ar fi fost lovită cu capul de un perete. Anchetatorii nu știu încă dacă bărbatul a fost cel care a izbit-o de zid sau dacă pumnul a proiectat-o în perete. Într-un final, pe la domiciliul celor doi a trecut fratele bărbatului care a găsit-o pe femeie în stare de incon-știență. Acesta a anunțat ambulanța, iar femeia a fost transportată la spital. Medicii de la Adjud au trimis-o la Focșani, iar în urma tomografiei, medicii au constatat că starea ei era gravă, motiv pentru care au trimis-o la un spital din Bacău. După o oră, femeia a murit.
Dorina Bârlădeanu avea și un început de ciroză, dar se pare că nu asta a fost cauza principală a morții. Bărbatul a recunoscut că a lovit-o, dar nu a putut da prea multe detalii, deoarece era prea beat atunci ca să-și mai amintească ce a făcut. După ce au stabilit că moartea femeii a fost una violentă, anchetatorii l-au reținut pe bărbat, ulterior, instanța de judecată considerând că se impune arestarea sa preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?