Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

ULTIMA ORĂ! VIDEO : Accident cu PATRU MORȚI din DN2 Focșani – Adjud


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (16:40), în județul Vrancea, circulația rutieră pe DE85 Focșani – Adjud, este întreruptă la kilometrul 224, din cauza accident rutier, în care au fost implicate un microbuz și un autotren. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și indicațiile poliștilor  prezenți la locul producerii accidentului. 
Conform primelor informații, accidentul s-a produs pe raza comunei Ruginești. Patru persoane au murit, două persoane sunt încarcerate, șase rănite. Pompierii de la ISU Vrancea au activat planul roșu de intervenție.
UPDATE! Microbuzul este din Galați, iar autotrenul din Iași. Șoferul microbuzului și trei femei, pasagere în microbuz, au murit. Alte trei persoane, tot din microbuz, au fost transportate la Spitalul Județean Focșani. Polițiștii spun că microbuzul ar fi pătruns pe contrasens și a lovit autotrenul care circula regulamentar spre Iași. Dintrei răniți, o femeie este din Adjud, spun medicii de la Ambulanță.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?