Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Tort, șampanie, muzică și dans la Clubul Seniorilor, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice


Rezidenții Caselor pentru Persoane Vârstnice ale Filialei de Cruce Roșie Vrancea, precum și membrii Clubului Seniorilor de pe lângă instituția de caritate, au sărbătorit, sâmbătă, 1 Octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice cu tort, șampanie și alte bunătăți, garnisite cu muzică și multă, multă voie bună.
    Astfel, sâmbătă, un grup de voluntari ai Crucii Roșii Vrancea au vizitat bunicii din casele de la Oreavu, Gugești și Vârteșcoiu, și le-au dăruit câte un tort și șampanii nealcoolice. Cum cei mai mulți dintre rezidenți nu știau ce se sărbătorește pe 1 Octombrie, supriza ce le-a fost făcută a fost cu atât mai plăcută cu cât a fost complet neașteptată. Așa că fiecare dintre acești bunici s-au adunat în jurul meselor festive și au petrecut câteva momente… dulci, în compania tinerilor și mai puțin tinerilor voluntari care le-au urat sănătate precum și tradiționalul „La mulți ani!”.
    Tot sâmbătă, dar de la ora 17.00, a început sărbătoarea membrilor Clubului Seniorilor. Cele peste 60 de persoane ce fac parte din acest club și-au dat întâlnire la sediul lor, și anume la Galeriile de Artă din Focșani unde, pe lângă bunătățile pregătite de ei însiși special pentru acest eveniment, au avut parte și de surprize, asigurate prin grija conducerii Filialei de Cruce Roșie Vrancea: șampanii de la SC Vinexport, checuri și un tort spectaculos, de 7 kilograme, dăruit de Clubul Rotary Varana Focșani, prin vicepreședintele acestuia, Rodica Dinuț, odată cu toate gândurile bune! Toate acestea au fost aduse la „locul faptei” de tinerii voluntari ai Crucii Roșii Vrancea la începutul petrecerii, iar apariția tortului strălucind în lumina scânteilor de artificii a smuls aplauze și strigăte de bucurie!
    O altă supriză pentru membrii Clubului Seniorilor a fost apariția în mijlocul lor a viceprimarului Marius Iorga, care le-a urat din partea întregii administrații publice locale zile frumoase, sănătate și cât mai multe sărbători pe care să le petreacă împreună, mulți, mulți ani de acum înainte.
    Eleganți și plini de voie bună, membrii Clubului s-au întrecut în a spune poezii, în interpretarea de cântece, au ascultat cu multă plăcere melodiile interpretate la chitară de fiul uneia dintre senioare, au dansat, s-au delectat cu bunătățile și și-au împărtășit unul altuia bucuria de a fi împreună și anul acesta, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?