Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Steven Seagal, tratat cu morcovi și pepeni de președintele Belarusului


Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, l-a obligat pe actorul american Steven Seagal să mănânce un morcov din grădina locuinței sale în timpul unei întâlniri ce a avut loc între cei doi, spre amuzamentul utilizatorilor de internet din Belarus. În timpul vizitei vedetei Hollywood la casa șefului de stat, acesta din urmă a smuls din pământ un morcov mare, l-a curățat de pământ și i l-a dat actorului, îndemnându-l pe un ton autoritar să îl mănânce pentru că face bine sănătății. 
Pentru întâlnirea cu americanul, Aleksandr Lukașenko a ales o ținută lejeră — acesta apare în imaginile publicate de președinția Belarusului îmbrăcat în tricou, bluză de trening și o șapcă, în timp ce Steven Seagal poartă o cămașă în stil asiatic, transmite AFP. Actorul, celebru pentru numeroasele sale filme de acțiune, a mușcat cu politețe din morcov și apoi l-a mâncat. Imaginile care înfățișează aceste scene au stârnit numeroase reacții ironice pe internet, în Belarus. ”Astăzi, orice Twitter este împărțit în trei părți: Lukașenko, Seagal și un morcov”, scrie site-ul de știri Daily Minsk. 
Fostului director de sovhoz în vremea comunismului, Alexandr Lukașenko, în vârstă de 61 de ani, îi place să le împărtășească oaspeților săi pasiunea pentru agricultură — în 2015 el a făcut același lucru cu actorul francez Gérard Depardieu, căruia i-a arătat cum se cosește. La fel ca Depardieu, care a declarat că președintele Belarusului este un ”om simpatic”, Steven Seagal nu și-a ascuns simpatia față de conducătorul supranumit ”ultimul dictator din Europa”. 
Vedeta de la Hollywood a plecat de pe domeniul prezidențial cu un coș plin cu legume, pepeni și slănină. Actorul american s-a aflat într-o vizită în Belarus pentru o întâlnire cu reprezentanții companiei Wargaming,  fondată în Minsk, cunoscută la nivel mondial pentru jocul ”World of tanks”. Steven Seagal l-a vizitat în trecut și președintele rus Vladimir Putin, despre care a spus că este ”unul dintre cei mai mari conducători ai lumii în viață”. De asemenea, vedeta a susținut un concert în Crimeea, la puțin timp după anexarea de către Rusia a acestei peninsule ucrainene, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?