Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Candidații la posturile de referent de la IPJ susțin testare psihologică. Află când


Persoanele care s-au înscris la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, în vederea ocupării a două posturi de referent, vor susține testările psihologice în data de 11 august. Testarea va avea loc la sediul IPJ Vrancea. „În atenția candidaților înscriși la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea în vederea ocupării următoarelor posturi vacante de execuție, de personal contractual: Referent II la Serviciul Logistic – Compartimentul Secretariat, documente clasificate si arhivă; Referent II la Serviciul Logistic – Compartimentul administrarea patrimoniului imobiliar și intendență: Testarea psihologică va avea loc pe data de 11.08.2016, ora 08.30, în acest sens candidații înscriși urmând să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea, din Municipiul Focșani, str. Cezar Bolliac, nr. 12, având asupra lor: cartea de identitate și pix cu pastă albastră”, este textul unui anunț postat pe site-ul IPJ Vrancea.
Astfel, IPJ Vrancea angajează un referent II cu atribuții de tehnician constructor. Sunt admiși în vederea participării la concurs cetățenii români care îndeplinesc mai multe condiții, una dintre acestea fiind aceea de „a nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea”. De asemenea, le trebuie doar diplomă de Bacalaureat, iar profilul absolvit trebuie obligatoriu să fie în construcții. Data limită de depunere a dosarelor este 9 august. Pe 31 august va avea loc proba scrisă, iar pe 5 septembrie interviul.
Cel de-al doilea post este pentru un referent II cu atribuții de secretar dactilograf. Și candidații la acest post trebuie să fie absolvenți de studii liceale, iar în plus este necesar un curs de operator PC, dovedit cu atestat/ certificat/ diplomă recunoscute oficial. Data limită pentru depunerea dosarelor este tot 9 august, proba scrisă urmând a avea loc pe 31 august, iar interviul pe 5 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?