Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO : Paradă cu rochii din hârtie la Colegiul Economic


Marți, 19 aprilie, la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani s-a desfășurat o activitate de colectare și reciclare a materialelor refolosibile, intitulată „Economici și ecologici”. Sponsorul și partenerul, de acum tradițional al acestei activități, care se desfășoară anual în colegiu, este SC ECO-X SA, reprezentată de Vali Gheorghiță, care a oferit premii și mențiuni elevilor participanți.
Întrecerea a avut loc între clase și a fost câștigată de clasa a XI-a B, unde dirigintă este profesoara Aurora Cojocariu, urmată de clasa a XII-a A, diriginte Mihaela Fiștoc, și de clasa a XI-a D, diriginte Alina Seceleanu. În cadrul aceleiași activități, elevii claselor a IX-a, coordonați de profesoarele Gina Niculițov și Valeria Scarlat, au prezentat o paradă a costumelor eco, confecționate din materiale reciclabile. S-au colectat aproximativ 1500 de kilograme de hârtie, organizatorii considerând activitatea un adevărat succes.
Miercuri, elevii Colegiului Economic au organizat prima ediție a Festivalului „Cameleon”. Este vorba de un festival-concurs de imitații ale personalităților din lumea mondenă. Astfel, rând pe rând, elevii au adus în fața colegilor și profesorilor  personalități ca Mihai Bendeac, Gigi Becali, Celentano din comedia Las Fierbinți sau pe ineditul Florin Piersic. În cadrul acestei activități, elevii au fost îndrumați de profesoara Gina Niculițov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?