Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Hoațe prinse în timp ce cotrobăiau prin șifonier


Un bărbat din Focșani a primit în casă două femei, care au sunat la ușa sa și au spus că vor să-i dea ceva de pomană. Politicos, acesta le-a invitat pe cele două în casă, pentru că nu era frumos să le țină la ușă. Ajunse în interior, una dintre cele două femei i-a spus focșăneanului să intre în baia locuinței. În acest timp, una dintre „musafire” a început să cotrobăie prin șifonierul bărbatului. Nu a apucat să ia nimic pentru că proprietarul a ieșit din baie repede și a surprins-o. Dându-și seama că nu le merge, hoațele au plecat în grabă din casa bărbatului.
După plecarea lor, omul a sunat la poliție, iar oamenii legii au întocmit dosar penal în care fac cercetări pentru tentativă la furt calificat. „La data de 5 noiembrie a.c., ora 11.31, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un bărbat, din localitate, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliu, a fost vizitat de două femei necunoscute, care au spus că vor «să-i dea de pomană», fapt pentru care le-a invitat în locuință. Una dintre femei i-a cerut să intre în baie, moment în care cea de-a doua persoană a intrat în cameră și a început să caute prin șifonier. Fiind surprinse, cele două femei au plecat în grabă, fără a sustrage bunuri sau valori. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt”, au precizat oamenii legii. 
    Acesta este un caz fericit, întrucât bărbatul credul nu a rămas fără bunuri, dar au fost multe situații în care persoane necunoscute au sustras prin aceeași metodă sume mari de bani ori bijuterii. Polițiștii le recomandă cetățenilor să nu mai primească în locuințe persoane necunoscute, iar dacă le primesc, să nu le lase nicio clipă nesupravegheate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?