Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Maşină SUSPECTĂ parcată în faţa sediului unei BĂNCI din Focşani


Un miros puternic de gaze s-a simțit, ieri, în zona BRD din Focșani. Gazele proveneau de la un autoturism Dacia Logan, parcat chiar în fața sediului unității bancare.
Mirosul a fost simțit de angajații băncii, care s-au speriat și sunat la 112. Imediat ce s-a primit apelul prin intermediul numărului unic de urgență, la fața locului au ajuns două echipaje de poliție, dar și o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Zona a fost imediat împrejmuită, iar traficul rutier și pietonal a fost restricționat pe durata verificărilor. Apoi, la fața locului a ajuns proprietarul mașinii, care a deschis autoturismul, iar pompierii au făcut verificările necesare pentru a vedea de unde vine mirosul de gaz. După ce a fost eliminat pericolul, mașina care a panicat trecătorii a fost ridicată și dusă la un service pentru reparații.
    Proprietarul le-a spus polițiștilor că a mers dimineață cu autoturismul, iar în momentul în care a ajuns în fața unității bancare, acesta s-a oprit și nu a mai putut continua deplasarea cu el. Așa că l-a lăsat acolo și a plecat să-și rezolve treburile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?