Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Control judiciar menținut pentru un bărbat care a furat bani și i-a ascuns în chiloți


Un bărbat din Mărășești, care în luna mai a anului trecut a tâlhărit un bărbat ce călătorea cu trenul, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată vineri, de magistrații Judecătoriei Focșani.
„(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului Å¢(…) CLAUDIU MITICÄ‚. (…) menține măsura controlului judiciar (…) dispusă prin încheierea judecătorului de cameră preliminară din data de 26.07.2017, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) pe durata măsurii controlului judiciar va respecta următoarele obligații: a) să se prezinte la instanța de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată instanța cu privire la schimbarea locuinței; c) să se prezinte la Poliția Orașului Mărășești, județul Vrancea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat; (…) pe timpul controlului judiciar, menține inculpatului obligația de nu depăși raza teritorială a județului Vrancea, decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată. (…) atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. (…) Soluționată și pronunțată în Åžedință Publică azi, 12.01.2018”, este decizia instanței.
Bărbatul a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii mai 2017, după ce, în timp ce călătorea cu trenul spre Focșani, i-a sustras unui călător care dormea portofelul cu bani. A luat din el 300 euro și câteva zeci de lei și a vrut să-l puna înapoi, moment în care călătorul s-a trezit și a sesizat poliția. Principalul suspect a fost prins la Buzău, iar asupra lui s-au găsit și banii furați, ascunși în chiloți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?