Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Chinezu”, principalul suspect în cazul mașinilor avariate cu bâta în Focşani


Oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Focșani l-au identificat pe bărbatul care, la sfârșitul săptămânii trecute, a distrus cu bâta patru mașini, pe strada Revoluției. Potrivit unor surse oficiale, este vorba de Florin R., de 23 de ani, din Focșani, căruia i se mai spune și „Chinezu”. Aceleași surse oficiale ne-au mai spus că tânărul a recunoscut fapta, mai ales că a și fost identificat de păgubiți. El ar fi susținut în fața anchetatorilor că a acționat așa din cauza consumului de alcool și a unor neînțelegeri pe care le-a avut cu una dintre persoanele implicate.
    Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21.00. Una dintre persoanele vătămate ne-a povestit, duminică, faptul că totul ar fi pornit de la refuzul tânărului de a-i plăti unui taximetrist cursa efectuată. Cei doi s-au certat, după care taximetristul ar fi scos din mașină o bâtă. Nu a apucat să o folosească deoarece bâta i-a fost luată de amicii clientului, după care acesta din urmă l-ar fi lovit întâi pe taximetrist, apoi mașinile care erau în trafic. „O persoană de etnie romă era în conflict cu un taximetrist pentru că nu i-ar fi plătit cursa. S-au certat, iar la un moment dat taximetristul a scos o bâtă din mașină. Nu a apucat să o folosească pentru că i-a fost luată de cunoscuții celui care nu au plătit cursa, iar acesta din urmă a început să-l lovească pe taximetrist, dar și mașinile care s-au nimerit la momentul respectiv în trafic. A fost avariat taxiul și alte trei mașini, între care și a mea. Eu pur și simplu s-a întâmplat să ajung acolo. Taximetrul a plecat într-un final, iar persoana cu bâta a început să lovească mașinile care erau în spatele taxiului, dar și mașina mea, eu venind dinspre Mausoleu. Mi-a spart parbrizul, ceea ce înseamnă că paguba este de vreo 500 lei. La celelalte două mașini paguba este mai mare”, ne-a declarat una dintre persoanele vătămate.
Împotriva tânărului nu a fost luată nicio măsură preventivă, dar i s-a întocmit dosar penal în care este cercetat pentru distrugere. În plus, el va trebui să suporte și pagubele provocate.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?