Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO și FOTO! Scandal în giratoriul de la Kaufland; polițiștii au ajuns la fața locului

Polițiștii au ajuns în această seară în zona sensului giratoriu de la Kaufland, la intersecția străzilor Brăilei și 1 Decembrie 1918, din Focșani. Conform informațiilor de la fața locului, ar fi vorba despre un scandal între vânzătorul și cumpărătorul unei mașini, care s-ar fi lăsat cu geamuri sparte cu un ciocan și grafiti pe o dubiță Volkswagen albă. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Atât vânzătorul cât și cumpărătorul au ajuns la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru audieri. Potrivit primelor date, o persoană care a cumpărat o mașină s-ar fi răzgândit și l-a sunat la aproximativ o săptămână de la tranzacție pe vânzător ca să-i dea autoturismul înapoi, iar acela să-i dea banii. Vânzătorul a refuzat, iar cumpărătorul i-a distrus dubița. „Cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate și încadrării juridice a faptei”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

UPDATE 2! Sâmbătă noapte, în jurul orei 02.00 s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Cârligele, cercetat pentru faptele de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice din sensul giratoriu de pe bulevardul Brăilei. Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?