Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Bătrân găsit carbonizat, în locuinţa cuprinsă de flăcări


   Un bărbat din comuna Dumbrăveni a murit în chinuri groaznice, vinerea  trecută, în propria locuință, care a fost cuprinsă de flăcări. Trupul său a fost găsit carbonizat.
   Incendiul a fost anunțat la ora 21.40. Vecinii lui Trandafir Bălan au observat că locuința acestuia arde și au sunat la 112. Oamenii le-au spus pompierilor că este posibil ca bărbatul să fi fost surprins de incendiu. La fața locului au ajuns două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Acestora le-a fost aproape imposibil să pătrundă în imobilul cuprins de flăcări, din cauza fumului gros. După ce au reușit să mai potolească văpaia, pompierii au pătruns în casă, unde l-au găsit pe proprietar carbonizat. Trandafir Bălan avea 80 de ani.
   Nici din casă nu a mai rămas nimic. Flăcările au făcut scrum acoperișul și bunurile din interior. După ce au stins incendiul, în urma verificărilor efectuate, pompierii au ajuns la concluzia că tragedia s-a datorat focului deschis în spații deschise.
   Aceasta nu a fost singura intervenție pe care pompierii au avut-o în week-end. Sâmbătă, ei au ajuns în localitatea Ciușlea, comuna Garoafa, pentru a stinge un incendiu izbucnit la proprietatea lui Iulian G.. Flăcările au distrus acoperișul casei, pe o suprafață de 80 de metri pătrați, dar și bunuri de uz casnic și obiecte de mobilier din interior. De această dată, incendiul a fost cauzat de un coș de fum deteriorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?