Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Amânare în dosarul lui Oprișan pentru administrarea de probe



Procesul în care cinci foști funcționari ai Consiliului Județean, împreună cu președintele Marian Oprișan, sunt judecați pentru presupuse fapte de corupție a fost amânat pentru data de 28 octombrie, de magistrații Curții de Apel Cluj.
Potrivit avocatului șefului administrației județene, Gheorghiță Mateuț, termenul a fost acordat pentru administrarea de probe. „Instanța a decis amânarea cauzei și a dat un nou termen, pe 28 octombrie, în vederea administrării probelor. S-au încuviințat toate cererile de probe formulate de apărare, pentru combaterea motivelor de apel. Este vorba de înscrisuri, dar și 12 martori care urmează să fie audiați de Curtea de Apel Cluj”, a menționat Gheorghiță Mateuț, potrivit AGERPRES.
Marian Oprișan a precizat că are încredere în judecători, el reiterând faptul că este nevinovat. „Asta e viața, ne vedem pe 28 octombrie. Am susținut mereu că sunt nevinovat. Am încredere în magistrații judecători, garanți ai statului de drept, și atâta timp cât avem magistrați cinstiți, în țara asta nu pot să meargă la închisoare decât cei vinovați. Cei nevinovați trebuie să aibă o stare de normalitate”, a menționat Marian Oprișan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?