Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

TOP CINEMA: Thrillerul „The Perfect Guy” în fruntea box-office-ului american


Thrillerul „The Perfect Guy” s-a plasat în fruntea box-office-ului american de la lansarea sa în weekend-ul trecut, potrivit cifrelor provizorii difuzate duminică de Exhibitor Relations și preluate de AFP. Filmul lui David Rosenthal, cu Sanaa Lathan și Michael Ealy, care povestește coșmarul unei tinere urmărite de fostul ei iubit despre care credea că este bărbatul ideal, a avut încasări de 26,7 milioane de dolari. El este urmat de „The Visit”, nou film de groază al lui Night Shymalan („Al șaselea simț”, „Fenomene”), care prezintă doi copii aflați prima oară la ferma bunicilor lor, unde descoperă fenomene ciudate. Pelicula a strâns 25,7 milioane de dolari în primul său weekend pe ecrane.
    „War Room” este povestea unei perechi care încearcă să își salveze căsnicia prin rugăciune. Filmul coboară de pe locul al doilea pe al treilea, având în total încasări de 39,2 milioane de dolari. „A Walk in the Woods”, filmul unei excursii a doi prieteni, interpretați de Robert Redford și Nick Nolte, a avut 4,6 milioane de bilete vândute în weekend, totalizând 19,9 milioane de dolari încasări în două săptămâni.
    Pe locul al cincilea a fost în weekend-ul trecut „Straight outta Compton”, care prezintă povestea grupului de gangsta rap N.W.A. din Compton (de la marginea orașului Los Angeles). Cu cei 4,1 milioane de dolari înregistrați de vineri până duminică a totalizat 155,7 milioane de dolari în cinci săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?