Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

ULTIMA ORĂ! Accident cu două mașini și trei victime, produs din cauza vitezei



    Două mașini au fost avariate și trei persoane rănite, într-un accident rutier care s-a produs astăzi, pe DN 2D, în centrul comunei Vidra, chiar în apropierea Spitalului Comunal. În accident a fost implicat un autoturism marca VW, la volanul căruia se afla Olimpiu H., de 54 de ani, din județul Cluj și un Daewoo Matiz, condus de Ion G., de 73 de ani, din Brăila.
    La scurt timp, la locul accidentului au ajuns ambulanțele, SAJ și SMURD, cadrele medicale acordându-le îngrijiri medicale victimelor și transportându-le la spital pe două dintre ele. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții ISU, șoferul mașinii VW a fost rănit ușor. Acesta prezenta leziuni minore la brațe și antebrațe și a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind transportat la spital.
    Ceva mai grav au fost răniți șoferul și pasagerul din Matiz, o femeie, din Onești, Maria R.  Șoferul, care acuza dureri toracice și în zona cervicală a fost adus de o ambulanță SAJ la Spitalul din Focșani, la fel ca și pasagera din dreapta, care a primit îngrijiri de la echipajul SMURD și care acuza dureri toracice și prezenta traumatisme la antebrațe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?