Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

INFOPOL


Evenimente rutiere
   
    La data de 11 septembrie a.c., ora 12.30, polițiștii din Vulturu au fost sesizați de P. Ion, despre faptul că în noaptea de 10/11.09.2015, nepotul său, în vârstă de 17 ani, i-ar fi sustras din curte un autoturism, l-ar fi condus pe drumul comunal, avariind partea dreaptă spate într-un stâlp de electricitate. În urma producerii evenimentului au rezultat doar pagube materiale. În cauză a fost întocmit dosar penal.
   
    La data de 11 septembrie a.c., ora 18.22, pe raza municipiului Focșani, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenției a surprins și accidentat ușor un bărbat de 57 ani, după care a părăsit locul evenimentului. Conducătorul auto a fost depistat la scurt timp după producerea evenimentului, fiind testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?