Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: CSM Focşani, vicecampioană la turneul „Odobeşti Grapes Cup”


După trei zile de competiție, cei mai buni fotbaliști care s-au întrecut la „Odobești Grapes Cup” au plecat acasă cu râvnitele premii și trofee puse în joc de Primăria Odobești. Sponsorul turneului a fost firma ALTDORF TEHNIK. Medalii au primit toți participanții la competiție, departajarea fiind făcută de cupe, diplome și trofee individuale pentru cei mai buni jucători. Duminică, 13 septembrie, cele mai bune echipe și cei mai buni juniori și-au adjudecat cele 12 trofee și premii individuale puse în joc la ediția a -II-a a „Odobești Grapes Cup”.
Festivitatea de premiere desfășurată pe scena amplasată în centrul orașului a adus multă bucurie micuților fotbaliști, dar și antrenorilor și familiilor venite să îi încurajeze pe copii pe parcursul întregului turneu, devenit internațional începând cu prima ediție. Juniorii au fost premiați de primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș. „Sper că pe parcursul turneului ați învățat din greșeli, iar cei care au pierdut vor fi mai puternici de acum înainte. Felicitări celor învinși, felicitări învingătorilor! Primăria Odobești va continua să fie alături de voi, dragi copii, susținând acest turneu devenit unul dintre cele mai importante competiții de fotbal din Vrancea datorită performanțelor voastre de pe teren, precum și eforturilor depuse de organizatori, de antrenori și de cei care vă susțin zi de zi în tot ceea ce faceți”, a declarat Daniel Nicolaș.
Actuala ediție a turneului de fotbal pentru juniori a reunit un număr de peste 500 de participanți: 30 de echipe, fiind disputate nu mai puțin de 80 de meciuri.

Clasamentele finale:
Grupa 2002:
1. Junior Galați,
2. CSM Focșani,
3. CSMS Iași,
4. Stars Brăila,
5. LPS Vaslui,
6. LPS Buzău.

Grupa 2004:
1. Stars Brăila,
2. LPS Vaslui,
3. LPS Buzău,
4. CSM Focșani,
5. Viitorul Bîrlad,
6. ACS Odobești,
7. Progresul Focșani,
8. Ceahlăul Piatra Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?