Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood, vandalizată


Steaua miliardarului și candidatului republican în cursa prezidențială Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood a fost vandalizată, fiind desenat un mare semn X de culoare galbenă galben peste stea, care a fost însă înlăturat imediat, relatează AFP.
Un reporter al AFP a constatat că steaua, care se găsește pe porțiunea bulevardului în care se află o pleiadă de stele cu numele unora dintre cele mai mari vedere ale cinematografului și televiziunii, fusese ștearsă. Leron Gubler, directorul Camerei de comerț de la Hollywood, organismul care gestionează Walk of Fame a apreciat că „oamenii care au vreo problemă cu Donald Trump”, aflat în fruntea cursei prezidențiale în tabără republicană „nu ar trebui să se exprime pe acest bulevard”.
În decembrie, steaua starului de televiziune căzut în dizgrație Bill Cosby, care se confruntă cu acuzații de agresiune sexuală din partea a circa 50 de femei a fost de asemenea vandalizată, cuvântul „violator” fiind scris peste steaua simbolică după care a fost șters repede. Donald Trump a primit o stea pe ‘Hollywood Walk of Fame’, în 2007, pentru succesul emisiunii sale de tip ‘reality-show’, ‘The Apprentice’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?