Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Halep, din nou nr. 2 mondial


„Simona Halep a surclasat-o pe fosta nr. 1 mondial în două seturi scurte, redevenind Nr. 2 în lume, pentru a disputa o finală de superclasă împotriva Serenei Williams, la Cincinnati”, scrie site-ul oficial al WTA, textul, însoțit de fotografia româncei în acțiune, deschizând pagina web de duminică a organismului care conduce tenisul feminin.
Simona Halep a învins fără drept de apel, 6-1, 6-2, pe Jankovic. „Simona Halep a câștigat, de altfel, ultimele 5 meciuri disputate cu Jelena Jankovic, iar sâmbătă seara a obținut o victorie de croazieră, cu 6-1, 6-2, succes realizat după ce românca a marcat 22 de lovituri câștigătoare, față de doar 14 greșeli neprovocate, cu 7 mingi de break concretizate din cele 10 pe care și le-a creat”, notează WTA. „Am făcut un joc bun și cu adevărat m-am bucurat să fiu aici. Sunt foarte fericită că pot disputa finala din nou, pentru a doua săptămână consecutiv”, a spus românca în interviul acordat imediat după meci, adăugând: „Și publicul a fost uimitor, au fost prezenți, atât de târziu, atâția oameni, în aceste tribune imense”.
Adversara Simonei Halep în ultimul act este nr. 1 mondial Serena Williams, care a eliminat-o pe tânăra în urcare Elina Svitolina, în două seturi, cu 6-4, 6-3, în prima semifinală. Williams o conduce pe Halep în întâlnirile directe cu 5-1. „Joacă bine, a fost finalistă și săptămâna trecută, va fi un meci greu, echilibrat”, a spus Serena Williams despre Halep. „Când m-a bătut anul trecut la Singapore a fost excepțională, apoi am câștigat eu, iar ea vine acum să caute să se răzbune”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?