Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Amical de fotbal: FCM Adjud – Metalosport Galaţi


Formația de fotbal FCM Adjud va disputa astăzi, de la ora 17.00 pe Stadionul Municipal din localitate un meci de pregătire împotriva formației de liga a treia, Metalosport Galați. Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Gabriel Åžerban, Marius Stoica și Mădălin Andrievici. În altă ordine de idei, Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Vrancea va avea loc pe data de 27 august.
Åžedința se va desfășura în sala de ședințe a Casei de Cultură din Focșani, cu începere de la orele 18.00. „Rugăm membrii afiliați, cu datorii la AJF Vrancea să-și achite până la data respectivă toate restanțele financiare. Facem precizarea că pe ordinea de zi a Adunării Generale va exista propunerea ca toți membrii afiliați cu datorii către AJF Vrancea să fie dezafiliați”, se arată în comunicatul remis de AJF Vrancea. Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a stabilit ca prima etapă a noului campionat județean să fie programată sâmbătă, 5 septembrie.
Sezonul 2015-2016 va debuta pe data de 29 august cu prima etapă din faza județeană a Cupei României. Începând cu acest an va fi introdusă și Cupa AJF Vrancea, competiție în care vor evolua treptat echipele pierzătoare din Cupa României. La final de sezon va avea loc Cupa Cupelor, meci în care vor evolua câștigătoarele celor două competitiții, respectiv Cupa României și Cupa AJF Vrancea. Sezonul următor va fi deschis cu Supercupa Vrancei, meci în care vor evolua câștigătoarea campionatului județean și câștigătoarea Cupei Cupelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?