Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională. CSA Steaua București – CSM Focșani 2007 26-29 (13-15)! Victoria unei echipe cu valoare și caracter!

Echipe

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Ragea, Pătru – 2, Cozorici, Popovici, Miroiu – 2, Marjanovic – 9, Hrimiuc – 3, Rață, Krstevski – 3, Marijanac – 2, Eros – 3, Makrishin – 3, Mănescu – 2.

Steaua București: Bucătaru, Mihalcea – 4, Milosevic – 4, Burlacu, Pop, Vartic, Johannson, Stănescu, Roșu – 3, Georgescu – 3, Olaru, Constantina – 4, Aslanian – 3, Nicula, Grbovic – 3, Ahmad Khairy – 2.

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 au trecut admirabil peste accidentul din etapa trecută când au pierdut în fața CSM Bacău și au dispus într-o manieră impresionantă de puternica formație a CSA Steaua București în partida disputată miercuri seara în turneul de la Sfântu Gheorghe. Focșănenii au avut o prestație la cel mai bun nivel al lor din actuala ediție de campionat. Au avut o apărare foarte mobilă, aspră, dar în limitele regulamentului – au fost penalizați cu doar o lovitură de la 7 metri – care a protejat poarta apărată de un excepțional Emilian Marocico, care a oprit și câteva atacuri din poziție de unu la unu cu atacanții adverși.

Au construit cu inteligență și inspirație, au pus de multe ori, prin combinații, în dificultate defensiva Stelei, care a fost penalizată cu patru lovituri de la 7 metri și a fost surprinsă de inventivitatea atacanților focșăneni care au finalizat de șapte ori cu extremele și de 18 ori cu interii și centrii. Alte patru goluri le-au venit din cele patru penalty-uri transformate de Marjanovic. Alfel spus, CSM 2007 este capabilă să înscrie din  toate zonele din fața porții adverse, semn că are un lot echilibrat valoric și în care jucătorii nou veniți în intersezon – Roman Makrishin și Goran Krstevski se integrează din ce în ce mai bine!

În partida de miercuri seara, în care porneau favoriți, steliștii au început mai bine, au preluat repede conducerea cu 4-1, au avut apoi 5-4, moment din care au mai fost egali de două ori cu focșănenii, la 5 și la 20. Cu aceste excepții, focșănenii au condus tot timpul grație unui joc de mare calitate, în care nu au slăbit nici un moment ritmul pentru a nu repeta pățania din runda a 12-a, când au risipit cele trei goluri avans în câteva minute și au pierdut în fața Bacăului. De acestă dată, în ultimele șapte minute au intrat cu un plus de trei goluri pe care l-au mărit la cinci goluri cât aveau în minutul 59! Au făcut dovadă că au valoare, căsunt bărbați cu caracter! Iar victoria lor în meciul cu Steaua, așa cum declara după joc Emilian Marocico, a fost și pentru suporterii care le sunt mereu aproape!

În următorul turneu, în zilele de 22 și 23 decembrie, tot la Sfântu Gheorghe, CSM 2007 va întâlni pe CS Magnum Botoșani și CSM Făgăraș.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?