Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

ULTIMA ORĂ! Rezultatele FINALE la TITULARIZARE și graficul ședințelor publice


       Rezultatele finale ale examenului de Titularizare au fost afișate. La nivelul județului Vrancea, 75 de candidați au contestat nota obținută la proba scrisă a concursului. Dintre cele 75 de contestații, 41 au fost admise; 34 de lucrări au primit o notă mai mare decât cea obținută inițial, iar 7 au obținut o notă mai mică decât cea inițială. Din totatul candidaților cărora li s-a admis contestația, 9 au obținut o notă egală sau mai mare decât 7.00, iar 17 au obținut o notă egală sau mai mare decât 5.00.
Din situațiile finale, rezultă că 39,92% dintre candidați au obținut o notă egală sau mai mare decât 7.00 și au dreptul să fie repartizați pentru angajare pe perioadă nedeterminată; 72,08% dintre candidați au obținut o notă egală sau mai mare decât 5.00, iar 27,92% au obținut note mai mici decât 5.00. 
 Rezultatele finale le puteți vedea AICI, iar graficul ședințelor publice AICI
Rezultatele candidaților, posturile pentru concurs, cele propuse pentru continuitate, posturile incomplete și posturile ocupate din Vrancea sunt postate pe site-ul specializat al Ministerului Educației, la adresa http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html#VN 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?