Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Prințesa Eugenia de York, gazda unei petreceri în stil Disney


Prințesa Eugenia de York și-a serbat împlinirea a 25 de ani printr-un garden party inspirat din producțiile Disney organizat la Royal Lodge, reședința oficială din Berkshire a tatălui ei, Prințul Andrew, informează revista ‘Hello’. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a vrut să demonstreze că viața ei ‘de adult’ și solida sa carieră profesională sunt compatibile cu lumea poveștilor care au încântat și continuă să fascineze întregi generații de copii. După cum a relatat ‘Daily Mail’, ea și-a rezervat pentru sine personajul Albei ca Zăpada și, pentru ca totul să fie perfect, a fost însoțită de șapte pitici, angajați special pentru această ocazie.
    Mama sărbătoritei, Sarah Ferguson, a încercat să fie o versiune a celei mai cunoscute roșcate din lumea desenelor animate, Jessica Rabbit, iar sora mai mare a gazdei, Prințesa Beatrice, de 26 de ani, a purtat o rochie amintind de filmul ‘Finding Nemo’ (‘În căutarea lui Nemo’). De la evenimentul monden de sâmbăta trecută — pentru care au fost instalate șase corturi de circ cu baruri și mai mulți DJ — nu a lipsit nici Prințul Harry, vărul sărbătoritei, care s-a costumat în stilul comediei SF ‘Super Mario Bros.’ (‘Super frații Mario’).
    Eugenia de York a împlinit 25 de ani la 23 martie, dar și-a amânat petrecerea aniversară întrucât era prinsă cu probleme profesionale la galeria de artă Paddle8 din New York, metropolă în care a locuit din anul 2013. Ea a devenit recent director asociat al galeriei ‘Hauser & Wirth’, cu sedii în New York și Zurich, așa încât petrecerea din weekend poate să fi marcat și revenirea prințesei la Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?