Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Trecerile la nivel cu calea ferată din Vrancea vor fi modernizate


Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA organizează pe 23 iunie 2015 licitație deschisă pentru atribuirea contractului care are ca obiectiv modernizarea a 37 de treceri la nivel cu calea ferată de pe raza de activitate a Sucursalelor CF Galați și Iași. O parte din trecerile la nivel cu calea ferată ce urmează a fi modernizate se află pe raza județului Vrancea. Conform unei informări a CFR, „modernizarea celor 37 de treceri la nivel, situate în județele Suceava, Iași, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Brăila și Buzău are drept scop îmbunătățirea traficului și creșterea siguranței pe calea ferată, fiind cuprinse în proiect lucrări la infrastrcutura și suprastructura căii, la instalațiile de semnalizare, precum și la cele de telecomunicații”.
    Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23.06.2015, la ora 10.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeași zi, la ora 12.00, la sediul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. Valoarea estimată a contractului este de 20.349.488 lei (fără TVA), sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri externe nerambursabile FEDR și fonduri de la Bugetul de Stat.
    Perioada de execuție a lucrărilor este de 48 de luni (24 de luni perioada de execuție, 24 luni perioada de garanție), iar criteriul de selecție va fi prețul cel mai scăzut (cu respectarea în totalitate a prevederilor menționate în caietele de sarcini, în proiectul tehnic și în documentația de atribuire).
    Anunțul de participare al procedurii este publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro și conține informații asupra modului de desfășurare a procedurii, precum și documentația de atribuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?