Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Nataşa Nemeş iese la pensie


   Directorul Direcției Economice din cadrul Primăriei Municipiului Focșani, Natașa Nemeș, se va retrage din activitate în acest an. După ce 17 ani a administrat banii focșănenilor și a fost, practic, unul dintre cei mai importanți și mai longevivi funcționari din Primăria Focșani, aceasta se pregătește să iasă la pensie.
   Natașa Nemeș, care va împlini 60 de ani în luna decembrie a acestui an, s-a angajat la Primăria Focșani în anul 1996, pe un post de contabil șef. „Orice om spune că se poate și mai mult din punct de vedere profesional. Proiectul care mi-a adus cea mai mare satisfacție a fost Căminul de Bătrâni. Am realizat și un sistem de gestiune unitar, în care sunt angrenate 50 de instituții. Este o bază de date comună, în care se înregistrează documente în timp real”, spunea Natașa Nemeș în cadrul unui interviu realizat de „Monitorul de Vrancea” în urmă cu doi ani.
   Actualul director al Direcției Economice de la Primăria Focșani a absolvit facultatea la Iași, în anul 1979, profil Finanțe-Contabilitate, iar de atunci nu a mai renunțat la calcule. „Asta am învățat și pentru mine munca nu este o obligație, ci o plăcere. Sunt conștiincioasă și tot ce fac, fac cu drag. Nu mă ocup numai de a cheltui banul, ci și de a-l gestiona și a-l colecta. Cel mai mult îmi place planificarea”, spunea, în același interviu, Natașa Nemeș.
    Este bunica a patru nepoți, cu care se joacă la sfârșit de săptămână. „Am două fete, de care sunt foarte mândră. Cea mică este jurist, iar cea mare îmi calcă pe urme, este economist. Sunt și bunică, am patru nepoți, o fată și trei băieți. Când mai am ceva timp liber, la sfârșit de săptămână, mă joc cu ei”, ne-a mărturisit Natașa Nemeș.
   Odată cu retragerea din activitate, Natașa Nemeș și-a propus să se apuce de lectură. „Acum citesc foarte multe Monitoare Oficiale. Îmi reproșez că nu mai citesc. Am zis, când ajung la pensie, o să citesc la fel de mult ca mama mea”, preciza atunci, Natașa Nemeș.
   Postul său va fi ocupat prin concurs, după cum ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi.  

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?