Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean se întrunește astăzi


La Spitalul Județean de Urgență Focșani va avea loc, astăzi, prima ședință a Consiliului de Administrație (CA) după modificarea componenței acestuia. Printre altele, se va decide și cine va fi președintele CA-ului în următoarele 6 luni.
În prezent, Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Focșani este format din trei reprezentanți ai Ministerului Sănătății, respectiv Andrei Bucșan, Laura Petcu și Georgiana Lăutaru, și reprezentantul Consiliului Județean Vrancea, medicul Mihai Nedelcu. La ședință mai pot participa și reprezentanții Colegiului Medicilor, Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, dar și managerul unității, Constantin Mândrilă, toți aceștia fără drept de vot.
Reamintim că la începutul lunii februarie, în locul celor trei membri ai Direcției de Sănătate Publică Vrancea au fost numiți trei reprezentanți ai Ministerului Sănătății. Potrivit Legii Sănătății 95/2006, „pentru spitalele publice din rețeaua Ministerului Sănătății și a ministerelor și instituțiilor cu rețea sanitară proprie, cu excepția celor prevăzute la alin. (2), membrii consiliului de administrație sunt: 3 reprezentanți ai Ministerului Sănătății sau ai direcțiilor de sănătate publică județene sau a municipiului București ori, după caz, 3 reprezentanți ai ministerelor și instituțiilor cu rețea sanitară proprie pentru spitalele aflate în subordinea acestora; un reprezentant numit de consiliul județean ori consiliul local, respectiv de Consiliul General al Municipiului București”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?