Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Vrâncean de 60 de ani, MORT de frig în casă


Un bărbat din comuna Cotești a fost declarat decedat, după ce a ajuns la spital cu hipotermie. Oamenii legii spun că victima, în vârstă de 60 de ani, locuia singură și obișnuia să consume băuturi alcoolice. În plus, suferea și afecțiuni cronice.
    Polițiștii din Cotești au fost informați despre decesul bărbatului de cadrele medicale, care au declarat decesul după ce l-au resuscitat pe bărbat câteva zeci de minute. Potrivit cadrelor medicale, el avea hipotermie severă și era în stop cardio-respirator. „La data de 15 februarie a.c., ora 12.25, polițiștii din Cotești au fost sesizați despre faptul că B. Fănel, de 60 ani, din localitate, a fost declarat decedat la orele 11.30, după ce în prealabil a fost resuscitat. În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că acesta locuia singur, consuma frecvent băuturi alcoolice și suferea de mai multe afecțiuni cronice. Cadavrul a fost transportat la SML pentru efectuarea autopsiei”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Acesta nu este singurul deces cercetat de polițiștii Cotești, localitate în care a fost găsit decedat un alt bărbat, tot de 60 de ani. Și acesta locuia singur, obișnuia să consume alcool, iar în plus mai era și bolnav. „La data de 15 februarie a.c., ora 13.15, polițiștii din Cotești au fost sesizați despre faptul că G. Nicolae, de 60 ani, din localitate, a decedat la domiciliul său. În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că acesta locuia singur, consuma frecvent băuturi alcoolice și suferea de mai multe afecțiuni cronice. Cadavrul a fost transportat la SML pentru efectuarea autopsiei”, a adăugat subcomisar Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?