Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tinerii arestaţi pentru trafic de droguri rămân în arest


   Magistrații Curții de Apel Galați au respins, ieri, recursurile formulate împotriva arestării preventive de Mihai Scarlat, fiul unui polițist de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Mircea Brândușoiu și Laurențiu Enache, toți acuzați de trafic de droguri. Cei trei vor rămâne în arest, la dispoziția procurorilor DIICOT Vrancea, care îi cercetează pentru trafic de droguri și consum.
   În urmă cu mai bine de o săptămână, oamenii legii au percheziționat cinci locații din Focșani, iar în urma audierilor cei trei au fost arestați. Potrivit procurorilor DIICOT, Laurențiu Enache și-ar fi desfășurat activitatea infracțională în perioada februarie 2012 – martie 2013, iar Brândușoiu în perioada ia-nuarie – martie 2013. Procurorii DIICOT ne-au spus că Mihai Scarlat ar fi consumat și vândut droguri din ianuarie 2012 și până în prezent. Cei trei vindeau doza contra sumei de 60 lei.
Potrivit oamenilor legii, gruparea era în vizorul anchetatorilor încă de anul trecut. Drogurile și le-ar fi procurat de la București și de pe internet.  Bărbații au ajuns în arest în data de 29 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?