Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Doi bătrâni au făcut ATAC DE PANICĂ când și-au văzut gospodăria în flăcări


Doi bătrâni din satul Scafari, comuna Vidra, de 82, respectiv 84 de ani, au făcut atac de panică când și-au văzut agoniseala de-o viață cuprinsă de flăcări. Cei doi au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD ajuns la fața locului. Ei au refuzat să fie transportați la spital.
    Incendiul a fost anunțat sâmbătă seara, iar la fața locului au ajuns trei autospeciale de lucru cu apă și spumă de la Stația de Pompieri Vidra, pompierii intervenind pentru stingerea focului împreuncă cu voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.
    Potrivit informațiilor primite de la căpitan Cristina Duță, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați. „La fața locului au ajuns trei echipaje cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Vidra, intervenția desfășurându-se în cooperare cu voluntarii de la SVSU din localitate. În urma incendiului au ars acoperișul unei locuințe construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați, și podul unei anexe (fânărie) pe o suprafață de aproximativ 250 metri pătrați. Intervenția a fost dificilă din cauza suprafeței mari afectate de incendiu și din cauza cantității mari de plante furajere depozitate în podul anexei, aproximativ 10 tone de fân. Proprietarii au făcut atac de panică, motiv pentru care echipajul SMURD ajuns la fața locului le-a acordat primul ajutor. Întrucât starea lor s-a îmbunătățit, cele două persoane au refuzat transportul la spital. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un coș de fum neizolat corespunzător”, ne-a declarat căpitan Duță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?