Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu a sărbătorit 68 de ani de existență


Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu a sărbătorit, ieri, 68 de ani de existență în cadrul festivității găzduite de Casa Orășenească de Cultură. Cu același prilej, a fost omagiat și patronul spiritual al instituției, scriitorul Ioan Slavici, la împlinirea a 167 de ani de la naștere, prin intermediul unor momente artistice pregătite de elevi, precum și de profesorul de limba română, Costel Pricopie.
În cadrul festivității, cei prezenți au asistat la o retrospectivă extracurriculară, cuprinzând proiectele educative derulate în anul școlar 2014-2015, precum și cele aflate în curs de desfășurare. Totodată, au fost evidențiate Trupa de Teatru „Protha”, Trupa de Majorete și Grupul Coral „Cantabile”, pentru premiile naționale și internaționale obținute în 2014, iar Trupa „Brea4king Noise” a prezentat o demonstrație de breakdance.
    Evenimentul a prilejuit și lansarea numărului 7, în format electronic, a revistei „ActuaLIS”, care va vedea lumina tiparului cu sprjinul financiar al primarului Iulian Nica. Acesta a felicitat cadrele didactice și elevii, reafirmându-și sprijinul și susținerea pentru învățământul păncean, domeniu care, și în 2015, va continua să fie prioritar pentru administrația locală. „Vom continua să investim în educația voastră, a elevilor și să inițiem proiecte care vor avea ca scop crearea celor mai bune condiții de studiu. Sunt convins că toate demersurile și eforturile noastre vor fi încununate, ca și până acum, de rezultate la fel de bune și pentru care, an de an, Primăria Orașului Panciu vă recompensează și vă premiază, atât pe voi, elevii, cât și pe profesorii care vă îndrumă pas cu pas. Îmi exprim convingerea că, pentru Liceul „Ioan Slavici”, 2015 va fi încă un an al  performanțelor de excepție, un an în care vom continua să fim mândri de voi, mândri că suntem pănceni! La ceas aniversar, vă urez tuturor multă sănătate, putere de muncă și, nu în ultimul rând, multă ambiție și curaj în a vă împlini visele! La mulți ani, L.I.S., la mulți ani, dragi elevi, la mulți ani, doamnelor și domnilor profesori!”, a declarat Iulian Nica. Acesta a oferit o diplomă de excelență directorului Andrei-Igor Manovici, pentru devotamentul și profesionalismul dovedit în cadrul Liceului Teoretic „Ioan Slavici” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?