Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Iohannis și Ponta se întâlnesc astăzi, la Palatul Cotroceni


Președintele Klaus Iohannis a preluat duminică mandatul prezidențial de la Traian Băsescu, în cadrul unor ceremonii care s-au desfășurat în Parlament și apoi la Palatul Cotroceni. Iohannis a depus jurământul de învestitură în funcția de șef al statului în Parlament, într-o ședință solemnă, în care parlamentarii au luat act de începerea exercitării mandatului de președinte, iar patriarhul Daniel și-a dat binecuvântarea.
Premierul Victor Ponta s-a declarat duminică bucuros că se încheie o perioadă de dispute și scandal și și-a exprimat speranța că pe viitor „putem fi mult mai buni”. „Am fost fericit în 22 Decembrie 1989 pentru că se încheia o perioadă neagră pentru noi toți. Sunt bucuros că în 21 Decembrie 2014 se încheie o nouă perioadă (de 10 ani) de dispute, scandal, dezbinare, ură și suferințe inutile. Și azi, ca și în urmă cu 25 de ani, am speranța că putem fi mult mai buni în viitor”, a postat prim-ministrul pe contul său de Facebook.
Președintele Klaus Iohannis a anunțat că l-a invitat, pentru luni, la ora 12.00, pe premierul Victor Ponta la o întâlnire pentru a discuta, printre altele, „perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?