Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Focșănean trimis în judecată pentru evaziune fiscală


Un tânăr de 29 de ani, din Focșani, va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, iar fapta a fost săvârșită pe parcursul anilor 2011 și 2012, după cum se arată în rechizitoriu.
    Astfel, potrivit procurorilor, în perioada menționată, Răzvan Narcis C. a evidențiat în contabilitate operațiuni comerciale care nu au avut loc în realitate, cu consecința diminuării obligațiilor fiscale către bugetul consolidat al statului, creând un prejudiciu de 202.984 lei.
    Inițial, el a refuzat să dea declarații, apoi s-a răzgândit și a povestit ce s-a întâmplat. Le-a declarat anchetatorilor că facturile care au fost evidențiate în contabilitate au fost cumpărate în alb dintr-un complex comercial din București, de la persoane necunoscute. A adăugat că materialele de construcție au fost în realitate cumpărate de la alte societăți, dar fără documente. În rechizitoriu se arată că prejudiciul nu a fost acoperit, dar și că nu s-a pus sechestru pe vreun bun întrucât nu are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?