Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Infopol : Evenimente rutiere – Agresiune cercetată de polițiști – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 3 noiembrie a.c., ora 18.00, pe DN 2 E 85 în orașul Mărășești, polițiștii l-au depistat pe N. Gheorghe, de 36 ani, din Valea Dacilor, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 3 noiembrie a.c., ora 23.50, pe strada Bicaz din municipiul Focșani, polițiștii  l-au depistat pe V. Silviu Daniel, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism  având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 31.10.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.


Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 3 noiembrie a.c., ora 17.00, polițiștii din Dumitrești au fost sesizați de B. Adrian Viorel, de 31 ani, despre faptul că vecinul său, B. Adrian, de 47 ani, a intrat fără drept în curtea locuinței sale și l-a lovit cu pumnii în zona feței. Intrucât agresorul era în stare vădită de ebrietate și prezenta tulburări de comportament, s-a luat măsura imobilizării acestuia și conducerii la Spitalul de Urgență Sfântul Pantelimon, unde a fost internat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producerii a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești;Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?