Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Peste 600 de persoane aflate în penitenciar sau arestul IPJ au votat


623 de persoane private de libertate, care își ispășesc pedepsele în Penitenciarul Focșani, și-au exercitat dreptul de vot ieri. În total, au formulat cereri 626 de persoane, dar trei dintre acestea s-au răzgândit și nu au mai dorit să voteze.
Pentru a putea vota, deținuții au formulat solicitări scrise către președintele biroului electoral al secției de votare de care aparțin, prin intermediul administrației locului de deținere. Penitenciarul Focșani a fost arondat Secțiilor de votare nr. 24 și 53 din Focșani, iar membrii biroului electoral s-au deplasat cu urna specială și cu materialele necesare votării. Procesul de vot a avut loc într-un spațiu anume amenajat, pentru care au fost luate toate măsurile necesare asigurării caracterului secret și liber exprimat al votului.
De asemenea, 20 de persoane dintre cele 29 care se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Vrancea au votat ieri, prin intermediul urnei speciale venite de la secția de votare amenajată în incinta Colegiului Național Unirea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?