Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO : București: Explozie la târgul de vechituri din cartierul Militari


O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică, în București, în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor, în incinta târgului de vechituri, în urma căreia 12 persoane s-au ales cu arsuri, informează DGPMB într-un comunicat. Pacientul cel mai grav rănit în explozia care a avut loc duminică într-un târg din Valea Cascadelor a fost operat cu succes la Spitalul de Urgență Floreasca, iar după intervenție acesta nu mai este intubat, a informat Ministerul Sănătății într-un comunicat remis presei.
Potrivit sursei citate, bărbatul este internat pe secția de arși grav și luni va urma proceduri pentru căile respiratorii și ochi. Cel de-a doilea pacient internat la aceeași unitate medicală, o femeie, are o stare generală alterată, însă este stabilă și urmează alte proceduri. MS precizează că alți doi pacienți care simt internați la Spitalul Floreasca au o stare generală bună și sunt stabili. Doi pacienți de la Spitalul de Arși sunt în continuare intubați, dar stabili, în cazul unuia dintre aceștia intervenindu-se chirurgical.  altă pacientă rănită în aceeași explozie care se află la Spitalul de Arși este stabilă, neintubată. Alți doi pacienți au fost externați. Potrivit MS, pacientul care a fost transportat la Spitalul Universitar a fost externat.
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Laurențiu Colintineanu, a anunțat că s-a format o celulă de criză la nivelul MS, în urma exploziei care a avut loc duminică într-un târg de vechituri din cartierul Militari.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?